Menu

Alkoholpolitik

Alkohol politik i Solrød FC Klubbens holdning til hvordan alkohol skal behandles i ungdomsafdelingen. Der er stor enighed i om følgende:

Når en ungdomsspiller repræsenterer klubben ved træning, kampe, stævner og på rejser er indtagelse af øl og stærkere drikkevarer ikke er tilladt.

SFC er helt på det rene med at første gang unge stifter bekendtskab med disse drikkevarer er i 14/15 års alderen, men klubben har den holdning, at dette bekendtskab ikke er noget der skal foregå i SFC – drikke kan den enkelte spiller lærer andre steder, hvilket de fleste også gør.

Men i SFC er det fodbolden og kammeratskabet, der er det primære og det kan man sagtens have det godt med uden disse drikkevarer.

Disse retningslinier er blevet indført fra efteråret 97 og der er stor enighed i træner/leder kredse om at efterleve disse regler i alle ungdomsrækkerne. Dette gælder selvfølgelig også for træner/leder når de er ude og repræsenterer klubben sammen med ungdomsspillerne.

Vi kan ikke kræve, at forældre skal efterleve de samme regler, men fra klubbens side vil vi på det kraftigste opfordre til, at forældre og supportere vil være med til at efterleve disse regler.

Bestyrelsen