Menu

Solrød FC afholder Fodboldskole uge 31-2022

image Solrød FC – Fodboldskole uge 31-2022
15. februar 2022 kl. 23:36

Kære medlem og andre interesserede

De sidste 3 år blev gennemført med stor succes, så vi har valgt at fortsætte samarbejdet omkring SFC’s fodboldskole med PRO Fodboldskoler igen i år og i uge 31-2022.
Med PRO som partner bliver der er tale om meget ordnede forhold med fokus på læring om fodbold i faste rammer. ”En uge med en snært af hvordan professionelle Fodboldspillere træner hver dag”. De uddannede trænere er tidligere fodboldspillere som har spillet på højt niveau.

Der er dog fokus på at vi er en bredde klub og det har ikke noget at gøre med hvor dygtig man er, men lysten til at lære og ville dygtiggøre sig (der er plads til alle der vil) – den enkelte spiller bliver sat på hold og trænet i forhold til niveau og alder.

Skolen afholdes i 5 dage (1-5. august 2022) fra kl. 09-14 inklusive ca. 1 times frokost og henvender sig primært til piger og drenge spillere fra årgang 2007 til 2015.

Solrød FC tilbyder, mod forudbetaling, sund mad hver dag hele ugen til rimelige priser. Vi giver nærmere information om dette senere og når I har tilmeldt jer.

Tilmelding og betaling til fodboldskole sker via PRO fodboldskolers hjemmeside https://www.profodboldskole.dk

Der er som altid begrænsede antal pladser så tilmeld jer hurtigst muligt og billigst ved tilmelding før 2/5-2022. 

På bestyrelsens vegne

Mikkel Juul

Formand Solrød FC