Menu

Solrød FC - DBU Certificeret Børneklub

image Solrød FC er certificeret DBU børneklub! 💛❤
20. maj 2023 kl. 00:20
HER ER SPILLEREN I CENTRUM
Solrød FC er i denne uge blevet certificeret DBU Børneklub, hvor Solrød FC officielt tilslutter sig DBU's børnesyn om et Danmark med bedre børnefodbold. 💛❤ Vi i Solrød FC er stolte over at kunne være en af de klubber som går forreste med fanen i arbejdet om at skabe de bedste rammer for børns trivsel og udvikling. 
"Børnesynet er til for at give alle fodboldbørn lige muligheder og positive oplevelser hver gang de spiller fodbold." - DBU's børnesyn.
 
Solrød FC støtter ikke blot op om synet, men arbejdet ligger gravet helt ind i klubbens børne- og ungdomspolitik, som skal være med til at kvalitetssikre en fodboldtræning for alle dets medlemmer. Klubbens trænere og ledere arbejder målrettet på at give de bedste fodbold oplevelser til dets børn og unge, som skal bære præg af en sund fodbold kultur for alle dets medlemmer. 
 
"Solrød FC vil bestræbe sig efter at skabe et udviklende træningstilbud der gennem læringen er motiverende og engagerende, med lige muligheder for alle spillere og hvor årgangens rammer for læring er fælles for alle" - Solrød FC's børne- og ungdomspoltik
 
Solrød FC tager børnene seriøst og med dette tiltag kan vi endnu en gang vise, at vi tager alle børns fodbold udvikling og trivsel seriøst. I vores øjne er alle børn lige meget værd, uagtet børns forskellige forudsætninger for udvikling og trivsel. Solrød FC er nemlig en klub for alle børn og unge..
💛❤ FORZA SOLRØD FC 💛❤
Luk