Menu

Solrød Fodboldakademi for U8-U12 spillere

Solrød FC besluttede at etablere et samarbejde med Børneakademi.dk i efteråret 2017. De havde haft et fodboldakademi i Næstved i flere sæsoner og henvendte sig med et tilbud til Solrød.

Formålet er at skabe et godt teknisk træningsmiljø for de drenge og piger som er ekstra træningsparate og ønsker en 3 træning hver uge.

Solrød FC tilbyder derfor et 'Mini børneakademi' til fodboldspillere i alderen U8-U9-U10-U11-U12 , der brænder for fodbold og som ønsker lidt flere udfordringer i hverdagen.

Alle interesserede fodbolddrenge i årgange U8, U9, U10, U11 og U12, kan ansøge om optagelse. Det er ingen betingelse at deltagerne er medlem af Solrød FC. Der er plads til max. 50 spillere på akademiet og pt. er det fyldt op. 

Mini børneakademi træner tirsdag eftermiddag i perioden august – oktober (10 gange) og igen i perioden april – juni (10 gange).

I træningen er der fokus på de tekniske færdigheder, hvor vi arbejder meget med boldføling, driblinger, afleveringer osv. Her vil du sammen med andre dygtige drengespillere blive udfordret på dit potentiale med ny, anderledes og målrettet træning. Vi er altid mange trænere på banen, hvilket skaber kvalitet i alle øvelserne og giver os muligheden for at arbejde grundigt med de enkelte detaljer.

SOLRØD MINI BØRNEAKADEMI INDEHOLDER:

Én ugentlig træning (10 gange efterår og 10 gange forår).
Tøjpakke
Egen drikkedunk.
Fælles spisning for spillerne efter træningen (2 gange efterår og 2 gange forår).
Et gratis gruppefoto.
Foredrag af nuværende eller tidligere Superligaspiller.
En børnebillet til en superligakamp på Brøndby Stadion (Brøndby IF bestemmer kampen).
Afslutningsdag med overraskelse

 

Man kan læse mere og tilmelde sin interesse på dette link 

Solrød FC er glade for at kunne tilbyde denne mulighed på vores fantastiske kunstbane anlæg. 

 

Luk